• Zwaluwe 1 zal in het seizoen 2020-2021 in de 3e klasse B gaan uitkomen. De lach bij iedereen op zijn gezicht spreekt boekdelen, streekderby’s en misschien een aantal avondwedstrijden in het vooruitzicht.

De afgelopen twee seizoenen heeft Zwaluwe respectievelijk in 2F en 3D gespeeld, terwijl de voorkeur uitging naar de andere regio. Wij zijn van mening dat dit een goede ontwikkeling is voor onze vereniging. Hoe mooi kan het dan niet zijn om in ons jubileum jaar de streekderby’s te kunnen spelen. In 2021 bestaat vv Zwaluwe 75 jaar en als de corona beperkingen het toelaten gaan we dat groots vieren.

De 3e klasse B wordt een sterke competitie, waar de mannen van Zwaluwe veel zin in hebben en voor het hoogste zullen gaan.