• Afgelopen periode heeft de gehele vereniging zich ingezet om de loten van de Grote Clubactie te verkopen en niet met het minste resultaat. Dit jaar heeft v.v. Zwaluwe €3.590,20 euro opgehaald met het verkopen van de loten van de Grote Clubactie.

De jeugdafdeling verkocht in haar totaliteit 769 loten, ongeveer 100 loten meer dan vorig jaar.
    Vive Konings verkocht de meeste loten, namelijk 57. Onderstaand de top 3 verkopers bij de jeugd:
    1. Vive Konings JO7 (57)
    2. Sep Zwart JO9 (52)
    3. Mohamad Abo Shabb JO10 (40)

De uitslag van de trekking kunt u vinden op www.groteclubactie.nl

Met de opbrengsten uit de Grote Clubactie kunnen we zorgen dat onze club op alle vlakken up to date kan blijven.
    In het huidige seizoen hebben we met de opbrengsten uit de afgelopen jaren onder andere nieuwe coachjassen voor de gehele vereniging kunnen aanschaffen.

Namens het bestuur dank aan alle leden voor jullie inzet!